HUN|ENG
HUN|ENG

Rólunk

A Pannon Basketball Academy nagyszerű programokat kínál Veszprémben mindazon fiatal tehetségek számára, akik keményen akarnak dolgozni kosárlabda álmaik megvalósításáért.
 
Célok

Célunk, hogy a diákjaink ne csak a kosárlabdapályán, hanem az iskolapadban is megkapják a maximális figyelmet. Ösztöndíj programunknak köszönhetően a játékosainknak minden a rendelkezésére áll, hogy elérjék céljukat: teljes ösztöndíjat elnyerni az USA-ban, vagy az akadémia után profi nemzetközi szintű klubban játszani. Az ő céljuk a mi célunk!
 
Módszerek, szemlélet

Munkánk sikeressége abban rejlik, hogy az iskolai oktatás teljes egyensúlyban van a kosárlabdaképzéssel. Nincsenek elhalasztott edzések az iskola miatt, és nincsenek elhalasztott iskolai órák az edzések miatt. Azaz sikerül megteremtenünk azt a helyzetet az ösztöndíjasainknak, hogy a tanulmányokra és a kosárlabdatudásuk fejlesztésére is megkapják a kellő időt. Az edzések során az egyéni készségek fejlesztésén van a legnagyobb hangsúly, hogy végül a lehető legképzettebb, önmagukból a maximumot kihozni képes kosárlabdázók kerüljenek ki az akadémiáról. Az iskolai tanórák mellett lehetőségük van külön órákat venni angol nyelvből magántanároknál, így megoldódnak az esetleg fellépő nyelvi nehézségek. 
 
Szakmai fejlesztés

Az elmúlt évek veszprémi utánpótlás képzéséhez képest a PBA sportolói számára kétszer annyi edzéslehetőség biztosított.
 
Szakmai fejlődésünk egyenesen arányos az infrastrukturális fejlődésünkkel. Veszprémben 3 csarnok is a játékosok rendelkezésére áll, míg a vadonatúj, minden igényt kielégítő funkcionális edzőterem tökéletes lehetőség a sportolóink fizikális felkészítésére.
 
Végeredmény
 
A Pannon Basketball Academy egy teljesen egyedi tanulmányi és sportolói rendszert alakított ki.  Tehetségei számára lehetőséget biztosít arra, hogy magas szinten eddzenek és játszanak, valamint megmutassák tehetségüket nemzetközi játékosmegfigyelőknek.