HUN|ENG
HUN|ENG

Ismét nyári tábor Veszprémben!

2021. jún. 04.
In English
 
Háromhetes kosárlabda tábort szervez a Pannon Basketball Academy június 28. és július 17. között. A kurzusra lehet jelentkezni akár csak egy-egy hétre, akár végig, a teljes élmény és fejlődés érdekében. A táborra itt tudtok jelentkezni.
 
A tábor idén kerül másodszorra megrendezésre, tavaly is igen nagy sikere volt az idelátogató fiatalok körében, akik közül többen külföldről érkeztek hozzánk, hogy itt fejlesszék kosárlabdatudásukat.
 
 
A képzés során három turnusban sajátíthatják el a kosárlabda talán legfontosabb szegmenseit a fiatalok: az első héten a labdavezetésre fektetünk hangsúlyt, a másodikon a labdavezetésre és a passzolásra, míg a harmadik etap a befejezést tanítja meg. Ezen felül minden héten lehetőséget biztosítunk konditermi edzésre is, ahol erőnléti edzőnk segíti az idelátogatókat, hogy ebből a szempontból is a legtöbbet hozhassák ki magukból a nálunk töltött idő alatt.
 
A három hét alatt megmutatjuk a fiataloknak Veszprém és környéke látványosságait, így ellátogatunk természetesen a Balatonhoz is.
 
Sok szeretettel várunk a nyáron! Dolgozz nálunk azon, hogy jobb játékossá válj!